sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Actualitate Primăria Constanța continuă acțiunile de întreținere și igienizare a spațiilor verzi

Primăria Constanța continuă acțiunile de întreținere și igienizare a spațiilor verzi

de Redacția Dotto
igienizare
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

Primăria Constanța continuă acțiunile de întreținere și igienizare a spațiilor verzi în mai multe zone din oraș.

Și în această săptămână, o atenție deosebită se acordă Parcului Tăbăcărie: se strâng gunoaiele și resturile vegetale, se mătură aleile, se greblează suprafețele gazonate, se execută lucrări de corecție a arbușilor și arborilor tineri din parc. Nici celelalte parcuri din oraș nu sunt neglijate. Se salubrizează, se greblează frunzele și crengile uscate și se transportă resturile vegetale din parcurile din Poarta 6, Far, Gara CFR sau Arheologic.

În paralel, echipele Primăriei execută lucrări de toaletare și corecție a arborilor în zonele Industrială, Casa de Cultură, Tomis Nord, strada Cutezătorilor, Strada Orhideelor și Cișmelei. Pentru ca intervenția și accesul utilajelor să nu fie îngreunate, administrația locală face un apel la conducătorii auto să nu parcheze autoturismele în zonele în care se efectuează lucrări.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult