joi, 18 aprilie, 2024
Home DOTTO News Primăria Constanța negociază chiria cu City Mall. Vergil Chițac: Mi se pare un șantaj

Primăria Constanța negociază chiria cu City Mall. Vergil Chițac: Mi se pare un șantaj

de Redacția Dotto
Chițac

Primăria Constanța renegociază cu City Mall valoarea chiriei pe care o plătește instituția publică. În ultimii trei ani Primăria a plătit de 14 euro pe metrul pătrat pentru spațiul folosit în mall, însă proprietarii clădirii doresc să crească tariful. Așa se face că au trimis administrației locale o nouă ofertă, cu un preț dublu. 30 de euro pe fiecare metru pătrat folosit. Un șantaj, a fost reacția primarului Vergil Chițac, la finalul ședinței de Consiliu Local de ieri.   

,,Discuțiile inițiale le-a avut Alin Vintilă. Mie mi s-a părut așa un șantaj ce fac ei acolo și nu înțeleg de ce, pentru că, hai să fim onești. Faptul că noi avem acolo direcția de relații cu publicul și nu numai înseamnă o afluență de cetățeni care se duc la City Mall, care intră în magazinele alea, care mai lasă bani acolo, deci business-ul lor sporește. Și ar fi trebuit să fie un win-win. Băi, noi vă ajutăm pe voi din punctul ăsta de vedere, nu ne șantajați și cereți dublu, că mi se pare mult. Vom vedea ce se întâmplă la capătul acestor negocieri.”

a declarat Vergil Chițac, primarul Constanței

Chițac a mai spus că va construi un nou sediu pentru Primărie, însă nu a dezvăluit nici când și nici unde vor începe lucrările.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult