vineri, 24 mai, 2024
Home DOTTO News Primăria Constanța organizează Revelionul 2022

Primăria Constanța organizează Revelionul 2022

de Redacția Dotto
Primăria
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

Primăria Constanța organizează Revelionul 2022 în aer liber. Spectacolul va fi asigurat de 4 dj consacrați timp de 6 ore, iar la miezul nopții vor fi și focuri de artificii.

Odată cu relaxările anunțate de Guvern, Primăria Constanța s-a hotărât să organizeze Revelionul 2022 în aer liber pentru Constănțeni. Astfel, pe b-dul Tomis, pe tronsonul cuprins între Miga și Lupoaică se va cânta și se va dansa pe ritmurile celor 4 dj invitați să întrețină atmosfera.

Constănțenii care nu și-au făcut încă planuri, recunosc că sunt încântați de idee, dar și ceilalți spun că și-ar dori să vadă despre ce este vorba la petrecerea din aer liber dintre ani.

La miezul nopții, constănțenii vor avea parte și de un foc de artificii pentru a marca noaptea dintre ani.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult