Primăria Lumina face apel la cetățeni să sorteze gunoiul menajer

Primăria Lumina îi atenționează pe cetățeni să sorteze gunoiul menajer pe categorii de material. În caz contrar, societatea de salubrizare nu va ridica gunoiul din fața caselor.

Într-un anunț făcut public astăzi, Primăria precizează că: „începând cu data de 1 noiembrie 2023 societatea specializată în colectarea deșeurilor menajere de la populație va ridica în mod exclusiv doar acele deșeuri depozitate corespunzător în pubele/saci pentru deșeuri reciclate”.

Redăm mai jos anunțul integral al Primăriei Lumina.

„Stimați cetățeni,

Vă informăm că începând cu data de 1 noiembrie 2023 societatea specializată în colectarea deșeurilor menajere de la populație va ridica în mod exclusiv doar acele deșeuri depozitate corespunzător în pubele/saci pentru deșeuri reciclate.

Astfel, așa cum s-a anunțat deja prin campaniile de informare, cetățenii au obligația de a sorta deșeurile ce sunt colectate de societatea de salubrizare.

Deșeurile biodegradabile și reziduale se vor depozita separat într-o pubelă iar cele reciclabile într-o altă pubelă sau sac. Pentru mai multe informații puteți citi informațiile de pe această pagină: https://www.primaria-lumina.ro/…/colectare-separata…/

Pubelele care au conținut neconform, NU vor fi ridicate de utilajele de colectare a deșeurilor menajere.

Pentru sesizări cu privire la activitatea de colectare a deșeurilor menajere puteți utiliza formularul de Raportări Probleme, de aici: https://www.primaria-lumina.ro/raportari-probleme/„.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

LNBF: CSM Constanța victorie clară în deplasare la Rapid

Într-un duel intens din Liga Națională de Baschet Feminin, echipele CS Rapid și CSM Consta…