duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Primăria Lumina face apel la cetățeni să sorteze gunoiul menajer

Primăria Lumina face apel la cetățeni să sorteze gunoiul menajer

de Redacția Dotto

Primăria Lumina îi atenționează pe cetățeni să sorteze gunoiul menajer pe categorii de material. În caz contrar, societatea de salubrizare nu va ridica gunoiul din fața caselor.

Într-un anunț făcut public astăzi, Primăria precizează că: „începând cu data de 1 noiembrie 2023 societatea specializată în colectarea deșeurilor menajere de la populație va ridica în mod exclusiv doar acele deșeuri depozitate corespunzător în pubele/saci pentru deșeuri reciclate”.

Redăm mai jos anunțul integral al Primăriei Lumina.

„Stimați cetățeni,

Vă informăm că începând cu data de 1 noiembrie 2023 societatea specializată în colectarea deșeurilor menajere de la populație va ridica în mod exclusiv doar acele deșeuri depozitate corespunzător în pubele/saci pentru deșeuri reciclate.

Astfel, așa cum s-a anunțat deja prin campaniile de informare, cetățenii au obligația de a sorta deșeurile ce sunt colectate de societatea de salubrizare.

Deșeurile biodegradabile și reziduale se vor depozita separat într-o pubelă iar cele reciclabile într-o altă pubelă sau sac. Pentru mai multe informații puteți citi informațiile de pe această pagină: https://www.primaria-lumina.ro/…/colectare-separata…/

Pubelele care au conținut neconform, NU vor fi ridicate de utilajele de colectare a deșeurilor menajere.

Pentru sesizări cu privire la activitatea de colectare a deșeurilor menajere puteți utiliza formularul de Raportări Probleme, de aici: https://www.primaria-lumina.ro/raportari-probleme/„.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult