Primăria Lumina, mesaj pentru locuitori

Primaria Comunei Lumina transmite un mesaj pentru locuitori, cu privire la distribuția energiei electrice.

Reprezentanții informează cetățenii că primăria nu este furnizor de energie electrică si nici autoritate de control sau reglementare, deci nu este responsabilă de întreruperi. Afectată este și Primăria odată cu locuitorii comunei de întreruperea furnizării energiei.

”Va încurajăm sa contactați furnizorul de energie electrică pentru a vi se comunica perioada estimată a remedierii avariei dar si informații cu privire la măsurile pe care le puteți lua pentru evitarea defectării aparatelor electrice din casa dvs.”, a transmis Dumitru Chiru, primarul comunei.

https://youtu.be/8nULRY4yf54
”Va reamintim ca orice disputa aveți cu furnizorul de energie electrică , autoritatea de reglementare si control in acest domeniu se numește ANRE. Pe pagina de internet a acestei autorități exista o serie de informații cu privire la drepturile pe care le aveți in relația cu furnizorul dvs. de energie electrică, cum ar fi dreptul dvs. la despăgubiri în situația în care sunteți afectat de întreruperile de energie electrică sau aparatele dvs. electrocasnice suferă avarii” a transmis primarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Intrare liberă la muzee de 1 iunie

Intrare liberă la muzee de 1 iunie. Toate obiectivele Muzeului de Istorie Națională și Arh…