Primarul din Poarta Albă acuzat că a lovit o polițistă

Caz fără precedent în județul Constanța. Primarul localitatii Poarta Alba a fost încătușat, după ce a bătut o polițistă.

Agenta îl oprise în trafic pe fiul primarului care se urcase la volan deși nu are permis de conducere. Fiul primarului, în vârstă de 16 ani, se plimba cu mașina prin localitatea Poarta Albă împreună cu un amic când a fost oprit de un echipaj de la Rutieră. Imediat ce a fost tras pe dreapta, acesta a făcut schimb de locuri cu prietenul său. În timpul verificărilor polițiștii au constantat însă că nici unul nu avea permis de conducere.

Primarul localității Poarta Albă recunoaște că a acționat în apărarea fiului, dar susține că polițiștii au fost cei care l-au agresat. Mărturisește că oamenii legii l-au testat chiar și pentru alcoolemie deși el fusese chemat acolo în calitate de tutore. Delicoti este hotărât să facă plângere împotriva polițiștilor.

Acum și primarul dar și cei doi adolescenți implicați în incident au dosare penale. Vasile Delicoti este cercetat pentru ultraj, iar fiul lui și prietenul acestuia pentru conducere fără permis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Semafoarele de la Far, din nou funcționale

Lucrările la sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului 1 Mai cu strada Caraima…