Primăvară la Constanța

Pe litoral a venit primăvara. Mercurul din termometre a urcat astăzi până la 14 grade, iar constănțenii au profitat din plin. Oamenii au renunțat la hainele groase, s-au îmbrăcat lejer și au ieșit la plimbare sau la alergat pe faleza Cazinoului.

Meteorologii spun că vremea se va răci ușor mâine când vor fi posibile și averse neînsemnate cantitativ, dar de sâmbătă procesul de încălzire se va relua.

Vreme autentică de primăvară astăzi la malul mării. Oamenii au schimbat gecile groase de iarnă cu cele mai confortabile și subțiri. La pas cu copiii sau iubitele de mână, alergând ori bucurându-se de razele blânde ale soarelui pe bănci, constănțenii au ieșit în număr mare din case pentru a profita de vremea bună și de mare. Meteorologii nu ne dau vești prea bune însă pentru ziua imediat următoare.

Constănțeni și turiști deopotrivă i-am găsit astăzi plimbându-se pe faleza Cazinoului, profitând de vremea bună de pe litoral.

Vremea își va continua procesul de încălzire treptată. Maine însă, temperaturile vor scădea simțitor și nu vor mai depăși 10 grade, iar în a doua parte a zilei vor fi posibile averse, dar neînsemnate cantitativ. Weekend-ul ne aduce soare și temperaturi de 13 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

O nouă organizație pentru promovarea orașului

Vom avea o nouă structură pentru promovarea destinației de vacanță Constanța – Mamaia. Aut…