HomeBreaking newsPrimul constănțean imunizat COVID-19 este dr. Sorin Rugină
Breaking news - 4 săptămâni în urmă

Primul constănțean imunizat COVID-19 este dr. Sorin Rugină

Coordonatorul Centrului de Vaccin de la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Constanţa, prof.univ. dr. Sorin Rugină s-a vaccinat împotriva COVID-19.

Astăzi, la ora 9:00 a fost vaccinată prima persoană din Constanța. Din primul flacon au fost vaccinaţi prof. univ. dr. Sorin Rugină, dr. Claudia Cambrea, directorul medical al Spitalului Clinic de Boli Infecţioase, dr. Irina Magdalena Dumitru, medicul şef al Secţiei clinice II Adulţi, dr. Simona Diaconu şi asistenta Florentina Lascu.

Campania de vaccinare împotriva Covid-19 a început duminică, la ora 9:00 dimineața, în zece spitale din țară, printre care și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, Constanța care a primit, într-o primă fază, 170 doze.

Primii constănţeni vor fi imunizaţi în data de 27 decembrie, prima zi de vaccinare europeană. Este vorba despre despre angajaţii Spitalului Clinic de Boli Infecţioase din Constanța, unitate unde a fost amenajat primul centru de vacinare. 170 de cadre medicale vor fi imunizate începând de duminică și până marți.

Vă reamintim că primele zece mii de doze de vaccin anti-Covid au sosit în țară vineri, pe la vama Nădlac. Fiind vorba de doar zece mii de doze, acestea vor fi folosite pentru imunizarea medicilor și personalului de terapie intensivă din spitalele Covid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Constănțenii trebuie să plătească o gigacalorie mai ieftină!

În mod evident, Constanţa are nevoie de o nouă abordare privind serviciul public de furniz…