marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate “Prinde vânt în vele”, la Limanu

“Prinde vânt în vele”, la Limanu

de Redacția Dotto

Proiectul “Prinde vânt în vele”, iniţiat şi coordonat de Asociaţia Club Sportiv Constanţa Sailing, cu fonduri de la Consiliul Judeţean Constanţa, a ajuns în localitatea Limanu.

În cadrul proiectului, copii din 2 Mai, Limanu, Hagieni și Vama Veche au beneficiat de cursuri de SUP și înot, urmând să fie organizat și un mic concurs. Prin proiectul “Prinde vânt în vele” din această ediţie se doreşte popularizarea sporturilor nautice în rândul copiilor din judeţul Constanţa. Au fost închiriate echipamente şi vor avea loc deplasări  în mai multe localităţi, pentru demonstraţii gratuite. Sunt vizate localităţile Constanţa, Ovidiu, Năvodari, Limanu, Ghindăreşti, Capidava, iar grupul ţintă sunt minim 380 de copii cu vârsta cuprinsă între 9 şi 14 ani, copii ce provin din faminii defavorizate social.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult