marți, 25 iunie, 2024
Home DOTTO News Prinși cu… peștele în sac

Prinși cu… peștele în sac

de Redacția Dotto
peștele

150 de kilograme de pește și aproape 1800 de metri de plase de pescuit. Asta au confiscat polițiștii de frontieră din Constanța de la doi bărbați care pescuiau ilegal azi noapte, în zona Lacului Sinoe.

Oamenii legii spun că i-au monitorizat pe cei doi și că în jurul orei 3:00 i-au surprins în timp ce scoteau mai multe plase de pescuit din apă. Bărbații au fost somați și percheziționați. La verificări, polițiștii au găsit asupra lor 14 saci din plastic încărcați cu pește din diverse specii și plase pescărești. Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, iar plasele, ambarcațiunea și motorul aferent au fost confiscate. Cei doi bărbați sunt cercetați pentru deținere şi transport de pește, fără documente legale și pescuit fără licență sau autorizație de pescuit.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult