vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Prinși la braconaj piscicol

Prinși la braconaj piscicol

de Redacția Dotto

Doi bărbaţi care braconau dintr-o barcă, cu ajutorul unor setci monofilament, pe lacul Tatlageac din 23 August au fost prinși de un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa.

La apariţia jandarmilor, cei doi bărbaţi au aruncat în apă uneltele folosite, au vâslit spre malul opus unde au abandonat barca şi au fugit pe câmp. La scurt timp aceștia au fost însă imobilozați. Cei doi bărbaţi amplasaseră pe lac 250 de metri de setcă monofilament, utilizând în acest scop o ambarcaţiune neînregistrată.

Jandarmii au recuperat uneltele de pescuit abandonate şi peste 40 de kilograme de crap şi caras, care a fost predat către o pescărie.

Cei doi bărbați sunt cercetați acum pentru braconaj piscicol.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult