joi, 13 iunie, 2024
Home Breaking news Procesul lui Vlad Pascu se va relua. Judecătoarea va fi transferată la Constanța

Procesul lui Vlad Pascu se va relua. Judecătoarea va fi transferată la Constanța

de Redacția Dotto

Procesul lui Vlad Pascu, șoferul care sub influența drogurilor a ucis doi studenți la 2 Mai si a rănit alti trei se va relua de zero. Judecatoarea Ancuta Popovici a fost recuzata de catre colegii ei de la Mangalia, iar de la 1 iunie va fi si transferata la Constanta cu serviciul.

Azi dimineata familia Olariu, parintii lui Sebastian – una din victimele decedate in accident – au depus o noua cerere de recuzare a judecatoarei Ancuta Popoviciu la Mangalia, iar instanta de acolo, le-a aprobat-o. Practic, colegii judecatoarei au scapat-o de acest dosar, iar Consiliul Superior al Magistraturii i-a aprobat si transferul la Constanta. Pe 23 mai cand este un nou termen in acest proces, vom afla cine este noul judecator care va decide in acest proces. Magistratil va relua procesul de la zero cu audierea partilor implicate in dosar, apoi cu martorii si daca exista – expertii. In cele din urma va pronunta sentinta. Urmeaza asadar noi termene in acest dosar, care pare fara sfarsit.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult