Procurorii DIICOT au efectuat percheziții în weekend
Home Actualitate Procurorii DIICOT au efectuat percheziții în weekend
Actualitate - News - luni 18 ianuarie 2021

Procurorii DIICOT au efectuat percheziții în weekend

Polițiștii constănțeni și procurorii DIICOT au efectuat în weekend 13 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat specializat în procurarea și distribuirea unor substanțe interzise.

Potrivit cercetărilor, din august 2020 și până acum, cinci bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 34 de ani au cumpărat substanțele interzise din China și Olanda și le-au vândut în Constanța și în Mureș. În urma perchezițiilor, polițiștii au confiscat 184 de grade de substanțe noi cu efecte psihoactive, 3 cântare electronice de precizie, 1 grinder, 14 telefoane mobile, 5 laptopuri, 1 pistol tip airsoft, 4.400 de lei și alte bunuri.

În urma audierilor, procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de 5 bărbați, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de constituirea unui grup infracțional organizat și operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive. La percheziții au participat polițiști de combatere a crimei organizate din Tg. Mureș și Jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Hram la mănăstirea „Sfântul Ioan Casian”

Slujbă de hram în județul Constanța! Credincioșii constănțeni s-au adunat la finalul săptă…