Delta Dunării produse

După o vacanță în Delta Dunării vă puteți alege cu grave probleme de sănătate. Comisarii de la Protecția Consumatorilor au descoperit alimente mucegăite, unele expirate din 2015.

Mâncarea este preparată în condiţii mizerabile, iar peștele ținut în condiții insalubre. În numai câteva zile au fost aplicate 70 de amenzi în valoare de peste 500 de mii de lei.

Peste 40 de tone de alimente stricate au fost confiscate și apoi distruse de către comisarii de la Protectia Consumatorului. 65 de firme au fost controlate și până si comisarii au rămas șocați la vederea imaginilor din bucatariile localurilor. Practic nu a fost restaurant în care să nu găsească alimente mucegăite, unele expirate chiar din 2015.

Alimentele mucegăite și expirate ar fi reprezentat un adevărat pericol dacă ar fi ajuns în farfuriile turiștilor. Au fost aplicate 71 de amenzi în valoare de 502.000 de lei. Deasemenea au fost aplicate 27 de avertismente, iar peste 4 tone de alimente în valoare de 101.000 de lei au fost retrase de la consum definitv, mare parte dintre ele fiind deja distruse.

Mai grav este însă faptul că în timpul controalelor comisarii au descoperit două restaurante care au fost deja verificate și amendate pentru aceleași definciențe, astfel că după ultimul control, s-a dispus închiderea celor două unități pentru o perioadă de 6 luni.

Check Also

Martorul cheie în dosarul în care ÎPS Teodosie este inculpat pentru cumpărare de influență: „Am vrut să arăt sistemul corupt din biserică. Am mai făcut filmări, care nu au fost difuzate de Recorder”

Preotul Petrică Leaşcu, martorul cheie în dosarul în care arhiepiscopul Tomisului, Teodosi…