marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Program de iarnă în piețe și parcuri de distracție

Program de iarnă în piețe și parcuri de distracție

de Andreea Bălan

Cele trei parcuri de tip Țara Piticilor situate în parcul Tăbăcărie, Aleea Nalbei și Bd. I.C. Brătianu din municipiul Constanța și complexul de sporturi extreme Gravity Park își modifică orarul de funcționare.

Administrația Fondului Imobiliar S.R.L. a luat această măsură pentru a adapta programul la perioada de iarnă. Începând de duminică, 30.10.2022, parcurile de distracție vor fi deschise vizitatorilor zilnic, între orele 09:00 – 19:00.

De asemenea, începând de luni, 31.10.2022, pieţele agroalimentare administrate de societate vor funcționa după un nou program, adaptat perioadei de iarnă. Astfel, de luni până sâmbătă, piețele vor fi deschise în intervalul orar 07:30 – 18:00, iar duminica între 07:30 și 13:00.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult