miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate Program pentru toate categoriile de vârstă, la „CĂLUŢUL DE MARE”

Program pentru toate categoriile de vârstă, la „CĂLUŢUL DE MARE”

de Redacția Dotto

Spectacole pentru cei mici, dar și pentru cei mari săptămâna aceasta, la Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”.

Miercuri, 21 iunie, de la ora 18:30, sunteți invitați la spectacolul cu studenți „#DE VINĂ E MEYERHOLD?” realizat în parteneriat cu Facultatea de Arte a Universității „Ovidius”, în cadrul programului „PRIMUL PAS CĂTRE PROFESIONISM”.

Duminică, 25 iunie, cei mici îl pot întâlni pe Motanul Încălțat și personajele care îl vor ajuta în drumul său. Spectacolul sub scenografia Cristinei Pepino începe la ora 10:30.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult