vineri, 14 iunie, 2024
Home DOTTO News Program prelungit și mai multe buletine de vot

Program prelungit și mai multe buletine de vot

de Redacția Dotto

Duminica acesta, pe 9 iunie, constănțenii își vor alegere primarii și europarlamentarii. Un vot va fi dat și pentru președintele Consiliului Județean Constanța, dar și pentru pentru componența consiliului local și a consiliului județean.

În premieră, politicienii au decis să comaseze alegerile locale cu cele europarlamentare, ceea ce înseamnă că vom primi mai multe buletine de vot decât de obicei. Tot în premieră, secțiile de votare se vor deschide la ora 7:00 și se vor închide la ora 22:00 și nu la ora 21. Iar, în cazuri speciale, programul de vot s-ar putea prelungi până la ora 23: și 59 de minute. În județul Constanța votul se va desfășura în 561 de secții. Pe listele electorale figurează peste 613 mii de alegători, aproape 251 de mii dintre aceștia, doar în municipiul Constanța. Despre procedura de vot discutăm în continuare cu purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Constanța, Vlad Jipa. Bun găsit.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult