sâmbătă, 18 mai, 2024
Home Actualitate Program special la Planetariu

Program special la Planetariu

de Ileana Gheorghiu

Surprize pentru cei care îndrăgesc reprezentațiile din cadrul Planetariului. Cu ocazia “Săptămânii mondiale a spațiului cosmic”, Planetariul va avea un program special.

Până pe 19 octombrie, observațiile nocturne vor începe de la ora 19:30 și vor dura până la ora 2:30 dimineața. Biletele pot fi cumpărate inclusiv online și costă de la 3 lei pentru elevi și studenți, până la 12 lei pentru adulți. Copiii sub șapte ani au accesul gratuit. Constanța are cel mai modern Planetariu din sud – estul Europei, după o serie de investiții din fonduri europene în valoare de 730 de mii de euro. Cu ajutorul a două proiectoare, cerul este redat extrem de fidel și permite adăugarea a diverse simulări digitale. Noul planetariu are 41 de locuri.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult