joi, 13 iunie, 2024
Home Utilitare DGEP, program special pentru alegerile din 9 iunie

DGEP, program special pentru alegerile din 9 iunie

de Redacția Dotto

Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Constanța își prelungește orarul de lucru pentru alegerile din 09 iunie. Programul va fi extins astfel: sâmbătă, pe 08 iunie de la ora 8 la ora 16:00, iar duminică, pe 9 iunie de la ora 7:00 la ora 22:00. În aceste intervale, cererile pentru eliberarea actelor de identitate vor fi soluționate cu prioritate, în special cele privind deteriorarea, pierderea, furtul, distrugerea sau anularea actului de identitate. De asemenea, vor fi preluate cererile persoanelor care nu posedă acte de identitate, pentru a le permite exercitarea dreptului de vot. Informații detaliate despre documentele necesare pentru eliberarea actelor de identitate și programul de lucru sunt afișate deja la sediul fiecărei unități. Mai multe informații despre acest subiect găsiți pe site-ul dgep-constanta.ro.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult