miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate Programări online pentru oficierea căsătoriei

Programări online pentru oficierea căsătoriei

de Redacția Dotto

Constănțenii care doresc să-și unească destinele anul viitor se vor putea programa online pentru oficierea căsătoriei.

Începând cu data de 3 ianuarie 2024, ora 09:00, va putea fi accesat site-ul https://programaridlepct.primaria-constanta.ro/casatorie în vederea efectuării programării online pentru oficierea căsătoriei în anul 2024.

După efectuarea programării, se va transmite un mesaj automat la adresa de e-mail furnizată la momentul efectuării programării, mesaj ce va cuprinde zilele în care viitorii soți se vor putea prezenta la Direcția locală de evidență persoane Constanța – Serviciul stare civilă, în vederea depunerii dosarului de căsătorie.

Programarea nu este suficientă pentru oficierea căsătoriei, anunță administrația locală. Documentele trebuie depuse la datele comunicate.

Pentru mai multe informații puteţi apela Serviciul Stare Civilă la numărul de telefon: 0722-326748 sau adresa de mail: casatorii@primaria-constanta.ro.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult