Proiect dedicat Etniei Tătare din România

Uniunea Democrată a Tătarilor Turco – Musulmani din România organizează în perioada 13 – 17 decembrie proiectul „Repere identitare dobrogene – 13 Decembrie, Sărbătoarea Etniei Tătare din România”.

Proiectul îşi propune să contribuie la o cât mai bună cunoaștere a principalelor momente istorice în rândul comunităţii tătare din România.

Principalul obiectiv al manifestărilor organizate în cadrul proiectului constă atât în apropierea membrilor comunităţii de valorile culturale şi spirituale specifice etniei tătare, cât și de promovarea valorilor identitare în rândul populației majoritare. De asemenea, proiectul îşi propune să contribuie la implicarea cât mai activă a tuturor membrilor în viaţa comunităţii prin participarea la evenimentele organizate de UDTTMR.

Sâmbătă, 17 decembrie 2022, începând cu ora 17:00, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” va avea loc un spectacol susținut de ansambluri și de elevi de la Școala Comunitară de la Uniunea Democrată a Tătarilor Turco – Musulmani din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Semafoarele de la Far, din nou funcționale

Lucrările la sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului 1 Mai cu strada Caraima…