marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Proiect socio-cultural dedicat sărbătorilor de iarnă

Proiect socio-cultural dedicat sărbătorilor de iarnă

de Redacția Dotto

Eveniment socio-cultural la Centrul Cultural Județean Constanța Teodor T. Burada.

Secția Ansamblul Folcloric Profesionist „Brâuletul” – Promovare Cultura Tradițională, a organizat în data de 9 decembrie proiectul socio-cultural „Tradiţii și Obiceiuri de Crăciun și Anul Nou”. Activitatea s-a desfășurat în colaborare cu școlile partenere: Centrul Școlar pentru Educație Incluziva „Maria Montessori”, Liceul Tehnologic „Radu Prișcu” Dobromir, Centrul Școlar pentru Educație Incluziva „Delfinul”, Școala Gimnazială nr. 1 Ion Corvin și Școala Gimnazială nr. 8 Constanța.” Micuții au cântat colinde și piese dedicate sărbătorilor de iarnă, în cadrul proiectului „Tradiţii și Obiceiuri de Crăciun și Anul Nou”.

Coordonatorul proiectului a fost Ana Parfinov.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult