miercuri, 24 iulie, 2024
Home DOTTO News Proiectele UMC în 2022

Proiectele UMC în 2022

de Redacția Dotto

UMC va organiza în acest an o serie de activități educaționale în domeniul securității cibernetice maritime. Printre acestea: o școală de vară, o conferință de Cyber Education and training, dar și un curs de Securitate Cibernetică Maritimă în colaborare cu Universitatea din Pireu.

Universitatea Maritimă din Constanța este membră a European Security and Defence College încă din 2020, iar în cadrul activităților Education, training, exercise and evaluation, UMC, în colaborare cu ESDC va organiza o serie de activități și anul acesta.

Școala de vară și conferința Cyber ETEE se vor desfășura în a doua jumătate a lunii iulie la Constanța, iar pe lângă aceste activități, va fi organizat și un curs de Securitate Cibernetică Maritimă.

Universitatea Maritimă din Constanța oferă pregătire în domeniul transportului maritim și în domenii conexe precum inginerie economică, tehnologii și sisteme de telecomunicații, ingineria și protecția mediului în industrie energetică. Pe plan internațional, UMC are un rol activ în asociațiile de profil, dezvoltând relații de cooperare și consultanță cu entitățile relevante din domeniul maritim.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

Articole recente

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult