UMC va organiza în acest an o serie de activități educaționale în domeniul securității cibernetice maritime. Printre acestea: o școală de vară, o conferință de Cyber Education and training, dar și un curs de Securitate Cibernetică Maritimă în colaborare cu Universitatea din Pireu.

Universitatea Maritimă din Constanța este membră a European Security and Defence College încă din 2020, iar în cadrul activităților Education, training, exercise and evaluation, UMC, în colaborare cu ESDC va organiza o serie de activități și anul acesta.

Școala de vară și conferința Cyber ETEE se vor desfășura în a doua jumătate a lunii iulie la Constanța, iar pe lângă aceste activități, va fi organizat și un curs de Securitate Cibernetică Maritimă.

Universitatea Maritimă din Constanța oferă pregătire în domeniul transportului maritim și în domenii conexe precum inginerie economică, tehnologii și sisteme de telecomunicații, ingineria și protecția mediului în industrie energetică. Pe plan internațional, UMC are un rol activ în asociațiile de profil, dezvoltând relații de cooperare și consultanță cu entitățile relevante din domeniul maritim.

Check Also

Se oprește apa în Constanța. Vezi dacă ești afectat!

T: Mai multe cartiere din Constanța fără apă   Mai multe cartiere din Constanța nu vo…