vineri, 19 aprilie, 2024
Home Actualitate Proiecție cadou de Mărțișor

Proiecție cadou de Mărțișor

de Andreea Bălan

1 Martie se sărbătorește la cinema. Proiecția ”Acolo unde cântă racii” este cadoul doamnelor și domnișoarelor de Mărțișor și se vede la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin miercuri, 1 martie de la ora 18:00.

Acțiunea o are în prim plan pe Kya, o tânără abandonată de familie, care a trebuit să se descurce singură. A învățat să scrie și să citească cu ajutorul unui prieten de care s-a și îndrăgostit, dar care a lăsat-o în urmă când a plecat la facultate. Kya trăiește acum într-o mlaștină din Carolina de Nord, când un bărbat cu care s-a iubit cândva este găsit mort, iar ea devine suspectul principal.

Intrarea este gratuită în limita locurilor disponibile, iar rezervări se pot face online.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult