miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate Proiectul “Prinde vânt în vele”, la final

Proiectul “Prinde vânt în vele”, la final

de Redacția Dotto

Competiţia de caiac-canoe desfăşurată sâmbătă, 23 septembrie a.c., pe Lacul Siutghiol, încheie o serie de activităţi dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 9 şi 14 ani, înscrişi în proiectul “Prinde vânt în vele”. Acesta a fost derulat de Asociaţia Club Sportiv Constanţa Sailing, cu sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa.

După aproape trei ani de eforturi susținute, proiectul „Prinde Vânt în Vele” a ajuns la final. Inițiat și gestionat cu pasiune de Asociaţia Club Sportiv Constanţa Sailing și sprijinit financiar de Consiliul Judeţean Constanţa, acest proiect a luat naștere în vara anului 2020 cu scopul de a aduce sporturile nautice mai aproape de inimile copiilor. De la startul său, proiectul și-a propus să ofere o alternativă captivantă pentru copiii din judeţul Constanţa, scoţându-i din mediul urban și oferindu-le experiențe memorabile în lumea sporturilor nautice. Cu dragoste și dedicare, membrii Asociaţiei Club Sportiv Constanţa Sailing au reușit să ducă la îndeplinire această misiune și să facă din această inițiativă o parte integrantă a vieții copiilor.

Un aspect remarcabil al acestui proiect a fost capacitatea sa de a oferi un suport real copiilor proveniți din familii defavorizate social. Prin sporturile nautice, acești copii au avut ocazia să își dezvolte abilitățile, să se simtă încrezători și să descopere un nou univers, uitând pentru câteva ore de neajunsurile de acasă.

„Este esențial ca cei mici să îşi dezvolte abilităţile în practicarea acestor sporturi minunate, dar succesul acestui proiect este asigurat, fără doar şi poate, de entuziasmul şi determinarea din ochii acestor copii minunaţi, care aspiră să devină cei mai buni. La evenimentul de premiere, am avut privilegiul de a-l întâlni pe Cătălin Maxim Chirilă, campion mondial și european în caiacism, un adevărat model pentru tineri pe care îi inspiră să-și urmeze visele cu pasiune și dedicare.

Mulţumesc organizatorilor şi tuturor celor care i-au îndrumat pe cei mici, cu multă grijă și dedicare, în acest univers fascinant al sporturilor pe apă. Investind în tineri, investim în viitor!“, a transmis Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult