Proiectul “Prinde vânt în vele”, la final

Competiţia de caiac-canoe desfăşurată sâmbătă, 23 septembrie a.c., pe Lacul Siutghiol, încheie o serie de activităţi dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 9 şi 14 ani, înscrişi în proiectul “Prinde vânt în vele”. Acesta a fost derulat de Asociaţia Club Sportiv Constanţa Sailing, cu sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa.

Proiectul “Prinde vânt în vele”, la final

După aproape trei ani de eforturi susținute, proiectul „Prinde Vânt în Vele” a ajuns la final. Inițiat și gestionat cu pasiune de Asociaţia Club Sportiv Constanţa Sailing și sprijinit financiar de Consiliul Judeţean Constanţa, acest proiect a luat naștere în vara anului 2020 cu scopul de a aduce sporturile nautice mai aproape de inimile copiilor. De la startul său, proiectul și-a propus să ofere o alternativă captivantă pentru copiii din judeţul Constanţa, scoţându-i din mediul urban și oferindu-le experiențe memorabile în lumea sporturilor nautice. Cu dragoste și dedicare, membrii Asociaţiei Club Sportiv Constanţa Sailing au reușit să ducă la îndeplinire această misiune și să facă din această inițiativă o parte integrantă a vieții copiilor.

Proiectul “Prinde vânt în vele”, la final

Un aspect remarcabil al acestui proiect a fost capacitatea sa de a oferi un suport real copiilor proveniți din familii defavorizate social. Prin sporturile nautice, acești copii au avut ocazia să își dezvolte abilitățile, să se simtă încrezători și să descopere un nou univers, uitând pentru câteva ore de neajunsurile de acasă.

Proiectul “Prinde vânt în vele”, la final

„Este esențial ca cei mici să îşi dezvolte abilităţile în practicarea acestor sporturi minunate, dar succesul acestui proiect este asigurat, fără doar şi poate, de entuziasmul şi determinarea din ochii acestor copii minunaţi, care aspiră să devină cei mai buni. La evenimentul de premiere, am avut privilegiul de a-l întâlni pe Cătălin Maxim Chirilă, campion mondial și european în caiacism, un adevărat model pentru tineri pe care îi inspiră să-și urmeze visele cu pasiune și dedicare.

Mulţumesc organizatorilor şi tuturor celor care i-au îndrumat pe cei mici, cu multă grijă și dedicare, în acest univers fascinant al sporturilor pe apă. Investind în tineri, investim în viitor!“, a transmis Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Condiții mizere la Târgul de Crăciun din Constanța

Astăzi, comisarii de la Protecția Consumatorilor, sub conducerea președintelui ANPC, Horia…