vineri, 21 iunie, 2024
Home DOTTO News Proprietarul imobilului distrus face primele declarații

Proprietarul imobilului distrus face primele declarații

de Redacția Dotto

Proprietarul apartamentului din Mamaia Nord devastat de un grup de tineri care au dat o petrecere face primele declarații.

Bărbatul povestește că deși a chemat Poliția la scurt timp după ce a văzut imaginile dezastrului, oamenii legii nu ar fi luat nicio măsură împotriva petrecăreților. Totul s-a petrecut weekend-ul trecut, când un grup de tineri amețiți bine de aburii alcoolului au distrus tot ce au găsit în apartamentul pe care l-au închiriat pentru o petrecere. Au rupt scaune, mese, canapele, au aruncat resturi de țigări pe parchet și băutură în pat. Au filmat apoi tot dezastrul pe care l-au făcut și au postat imaginile pe rețelele de socializare.

Imediat ce a văzut imaginile, proprietarul apartamentului a mers la Poliția Mamaia și a cerut ajutor. Oamenii legii s-au deplasat la apartament însă nu au mai găsit pe nimeni înăuntru. Deși, proprietarul a putut intra în apartament cu cheia de rezervă, polițiștii au refuzat să îl urmeze, susținând ca legea nu le-ar permite. După câteva minute de așteptare au sosit și tinerii petrecăreți. Proprietraul susține că nici în acel moment, polițiștii nu ar fi luat nicio măsură.

Bărbatul mai spune că polițiștii l-au sfătuit să facă o plângere numai dacă după plecarea tinerilor apartamentul ar fi arătat la fel de rău. Bărbatul recunoște că a doua zi în imobil era curat si că singura urmă a dezastrului mai era canapeaua ruptă. Proprietarul este convins că tinerii nu ar fi strâns nimic în urma lor, dacă el nu ar fi chemat Poliția.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult