duminică, 21 iulie, 2024
Home Breaking news Protest față modificările fiscale la sediu ANAF Constanța

Protest față modificările fiscale la sediu ANAF Constanța

de Redacția Dotto

Contabili, economiști și antreprenorii au ieșit în stradă în toată țara pentru a atrage atenția asupra a ceea ce ei numesc ”teroare fiscală” și măsuri adoptate fără consultare publică, dar care au un impact major asupra întregii societăți. La Constanta, protestatari s-au adunat in fata sediului ANAF de pe strada I.Gh. Duca, cu afișe în mâini despre nemulțumirile lor.

Manifestarea, intitulată ”Fără haos în legislația fiscală”, are loc în intervalul 08.30 – 13.00. Organizatorii protestului au inițiat și o petiție, intitulată „Fără haos în legislația fiscală! Vrem predictibilitate!”. Aceasta a fost deja semnată de peste 55.000 de persoane. Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) a anunțat că susține protestul și a realizat o listă cu 10 revendicări ale protestatarilor: Printre acestea se numără factura electronica si TVA-electronic.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult