Se cere demisia comandantului de la Poliția Mangalia. Mai mulți polițști îl acuză pe acesta de practici dictatoriale și amenințări la adresa lor. Revoltați oamenii legii, membri ai Sindicatului Polițiștilor, au protestat astăzi în fața sediului Poliției și i-au cerut șefului lor să plece.

Până la ora transmiterii acestei știri, comandantul Poliției nu a putut fi contactat pentru declarații. Cazul a intrat și în atenția Inspectoratului General al Poliției Române.

Polițiștii se plâng că șeful lor, comandatul Poliției Mangalia, îi jignește și are o atitudine de dictator. Ei spun că are un comportament violent și limbaj vulgar.

Oamenii spun că apucăturile de vechil pe care le are șeful lor nu sunt deloc compatibile cu funcția pe care acesta o are și i-au cerut să plece, în cadrul unui protest care a durat două ore și a fost organizat chiar în fața sediului Poliției Mangalia.

Polițiștii protestatari au venit cu o botniță, cu o lesă și cu un lasou, pe care le-au atârnat de o pancartă în semn de protest. Cazul a intrat și în atenția conducerii IGPR.

Check Also

Se oprește apa în Constanța. Vezi dacă ești afectat!

T: Mai multe cartiere din Constanța fără apă   Mai multe cartiere din Constanța nu vo…