Home News Protest față de regulamentul parcărilor
News - vineri 26 februarie 2021

Protest față de regulamentul parcărilor

Noul regulament al parcărilor din Constanța stârnește nu doar controverse, ci și proteste. Zeci de oameni, unii cunoscuți reprezentanți ai unor partide politice, au scandat astăzi  împotriva noilor reguli de parcare din oraș, chiar în timpul ședinței de consiliu local în care a fost dezbătut și urma să fie votat proiectul.

Cu mesaje ironice la adresa administrației locale scrise pe pancarte, mai mulți membri AUR s-au adunat în fața Primăriei Constanța, nemulțumiți de conținutul noului regulament al parcărilor, propus pentru vot în ședința Consiliului Local.

La protest a luat parte și fosta candidată la Primăria Costanța, Nicoleta Ploscaru, care a amenințat actuala conducere a orașului cu un proces în instanță, dacă va aproba proiectul.

Coincindență sau nu, chiar în toiul scandărilor protestatarilor, în parcarea Primăriei și-a făcut apariția și consilierul primarului Vergil Chițac, George Măndilă, care a fost luat repede la întrebări de cei prezenți.

Regulamentul parcărilor a rămas în consultare publică, după ce a fost retras de pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local chiar de primarul Constanței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verifică și

Luna, numele puiului de Alpaca de la Microrezervația Constanța

Puiul de Alpaca de la Microrezervația Constanța are de astăzi un nume. O cheamă Luna. Nume…