marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate “Provocări și oportunități”, Conferință Internațională la Constanța

“Provocări și oportunități”, Conferință Internațională la Constanța

de Andreea Bălan

La Constanța a fost organizat, astăzi, primul exercițiu Resilience Dome TTX, care să testeze rezistența administrației locale și centrale într-un scenariu ce a evidențiat majoritatea cerințelor de reziliență definite de NATO.

La evenimentul organizat de Centrul Euro-Atlantic pentru Reziliență în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța au participat reprezentanții a 22 de instituții naționale și zeci de observatori și reprezentanți ai mediului privat din țară și din străinătate. S-a discutat în special despre protejarea infrastructurii critice, care include rețelele electrice, rețeaua de transport și sistemele de informare și comunicații, dar și despre managementul resurselor. Protecția acestor infrastructuri este vitală în special în această perioadă cu crize pe mai multe planuri și un război la granițele Europei. La eveniment au fost prezenți prefectul Județului Constanța, Silviu Coșa, președintele CJC, Mihai Lupu, dar și secretarul de stat Raed Arafat, șeful DSU.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult