PSD

PSD Constanța amenință Guvernul cu plângere penală pentru modul în care s-a făcut împărțirea banilor din fondul de rezervă. Deputații și senatorii social democrați de la malul mării spun că fondurile au fost atribuite discreționar, în special către primarii PNL și UDMR, unde ar urma să ajungă peste un miliard de lei.

Reprezentanții PSD Constanța îl acuză pe premierul demis Florin Cîțu că a împărțit banii din Fondul de Rezervă în funcție de culoarea politică a primarilor, nicidecum de nevoile reale ale comunității. Așa se face, subliniază PSD Constanța, că sume uriașe au ajuns în localitățile conduse de liberali, în timp ce administrațiile cu primari social democrați sau ai altor formațiuni politice au primit foarte puțin bani sau chiar deloc.

PSD Constanța a transmis și o adresă către Guvern, dar și către prefectul județului Constanța în care cere ca Executivul să arate modul în care au fost repartizați banii, respectiv suma pe care prefectul a cerut-o Guvernului pentru localitățile din județul Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

A început vaccinarea copiilor între 5 – 11 ani

La Constanța, a început vaccinarea copiilor între 5 și 11 ani. 12 mii de doze de vaccin au…