PSD Constanţa: este un abuz intolerabil, banii către primării au fost împărţiti incorect
HomeBreaking newsPSD Constanţa: este un abuz intolerabil, banii către primării au fost împărţiti incorect
Breaking news - Politică - 4 săptămâni în urmă

PSD Constanţa: este un abuz intolerabil, banii către primării au fost împărţiti incorect

Felix Stroe, preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, critică modul în care au fost împărţiţi de către Guvern banii către primării şi a dat ca exemplu oraşul Năvodari, care a primit 50.000 de lei, mai puţin decât orice comună condusă de un primar liberal, considerând acest lucru „un abuz intolerabil„.

Felix Stroe:

Organizaţia Judeţeană PSD Constanţa a luat act cu indignare despre modul discreţionar în care au fost împărţiţi banii publici către comunităţile locale de către actualul Executiv condus de PNL. Hotărârea de Guvern prin care sunt repartizate fondurile publice pentru plata cheltuielilor de funcţionare şi asistenţa socială sau protecţia copilului este de-a dreptul scandaloasă. Comunităţi întregi nu primesc niciun leu, iar altora li se repartizează sume absolut ridicole, doar pentru faptul că acei cetăţeni au îndrăznit să voteze altceva decât PNL sau USR

El a adăugat că este „un abuz intolerabil” faptul că primării conduse de reprezentanţi PSD au primit sume mici în comparaţie cu banii alocaţi comunităţilor conduse de primari liberali.

Este un abuz intolerabil. În numele comunităţilor locale din judeţul Constanţa, dar şi al celor din alte judeţe ale ţării care nu au primit niciun leu sau doar sume ridicole, doar pentru „vina” de a fi conduse de primari PSD, aleşi în mod democratic, protestăm vehement! Cel mai strigător la cer este exemplul oraşului Năvodari, care a primit suma de 50.000 de lei, de câteva ori mai puţin decât orice comună din judeţul Constanţa cu primar liberal!? Şi asta în condiţiile în care oraşul Năvodari este al doilea contributor la bugetul de stat din judeţul Constanţa, după municipiul reşedinţă de judeţ, iar cheltuielile sale de funcţionare sunt direct proporţionale. După cum se poate vedea în tabelul acestor distribuţii, TOATE localităţile conduse de primari PSD au fost discriminate, în detrimentul celor conduse de PNL. Ce vină au locuitorii localităţilor asuprite, inclusiv cei care au votat „corect”, PNL sau USR, în alegeri?!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

VIDEO. A început etapa a doua de vaccinare, la Constanța

A început etapa a doua de imunizare anti-Covid, la Constanța! Căminul de bătrâni este prim…