PSD râde de negocierile dreptei: fumul alb era de la trabucuri
HomePoliticăPSD râde de negocierile dreptei: fumul alb era de la trabucuri
Politică - duminică 13 decembrie 2020

PSD râde de negocierile dreptei: fumul alb era de la trabucuri

PSD a transmis că ”fumul alb” anunţat sâmbătă de la negocierile pentru noua majoritate parlamentară era ”de la trabucurile pufăite la negocieri”. ”Oricât de priceput ar fi bucătarul de la Vila Lac 1, foamea de funcţii şi setea de putere nu s-au stins nici după 2 zile de discuţii”, au transmis social-democraţii, după sistarea negocierilor între cele trei partide pentru formarea unei coaliţii de centru-dreapta.

Se demonstrează că fumul alb anunţat ieri cu mare pompă de reprezentanţii #CDR2.0 era, de fapt, de la trabucurile pufăite la negocieri. Oricât de priceput ar fi bucătarul de la Vila Lac 1, foamea de funcţii şi setea de putere nu s-au stins nici după 2 zile de discuţii! Singura şansă pentru ca gaşca pierzătorilor să ajungă la consens este formarea unui Guvern cu 2 premieri şi a unui Parlament cu cel puţin 3 camere, să ajungă la toată lumea”, a transmis, duminică, PSD.

Social-democraţii consideră că ”singura soluţie rezonabilă pentru România este ca Iohannis să nu mai ignore Constituţia şi să lase PSD, partidul care a câştigat alegerile, să strângă o majoritate în jurul profesorului Alexandru Rafila”.

România are nevoie de un guvern capabil, nu de o adunătură de politruci care se bat pe ciolan”, a mai transmis PSD.

A doua zi de negocieri pentru formarea unei majorităţi parlamentare şi a noului guvern s-a finalizat, după numai două ore, fără ca partidele să ajungă la un acord.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a mers astăzi la spitalul din Cernavodă

Cea mai mare problemă a sectorului nuclear din România este resursa umană, în condiţiile î…