Pugilistul britanic Anthony Joshua victorie prin KO în faţa bulgarului Kubrat Pulev
HomeBreaking newsPugilistul britanic Anthony Joshua victorie prin KO în faţa bulgarului Kubrat Pulev
Breaking news - Sport extern - duminică 13 decembrie 2020

Pugilistul britanic Anthony Joshua victorie prin KO în faţa bulgarului Kubrat Pulev

Pugilistul britanic Anthony Joshua şi-a păstrat titlurile mondiale la categoria grea (versiunile IBF, WBA, WBO şi IBO) după victoria în faţa bulgarului Kubrat Pulev (39 ani) prin KO în repriza a 9-a, sâmbătă seara în cadrul unei gale la Londra.

Meciul se putea termina în repriza a treia, când Pulev, 39 de ani, a fost numărat după o dreaptă puternică a britanicului. O altă dreaptă devastatoare a lui Joshua a pus capăt întâlnirii, în repriza a noua.

S-a calea către un meci pentru reunificarea titlurilor cu compatriotul său Tyson Fury, campionul WBC, informează AFP.

Ceea ce contează, nu este adversarul. Ceea ce contează, este moştenirea pe care o voi lăsa şi centurile. Dacă Tyson Fury are centura care îmi lipseşte, atunci adversarul meu să fie Tyson Fury„, a declarat după meci Joshua.

Întâlnirea dintre Anthony Joshua şi Fury, neînvins în 31 de meciuri, suscită un enorm interes în lumea boxului. Însă Fury va fi nevoit să-şi apere titlul înainte de a boxa cu Joshua.

Relaxarea măsurilor de luptă împotriva Covid-19 la începutul lunii, la Londra, au permis organizatorilor să lase să intre 1.000 de suporteri în SSE Arena din Wembley, cu o capacitate de 12.500 locuri, care au creat o ambianţă în jurul ringului.

La meci a asistat şi prietenul lui Joshua, fostul campion american Floyd Mayweather (43 ani), neînvins în 50 de meciuri.

Joshua (31 ani) are un palmares de 24 de victorii, dintre care 22 înainte de limită şi o singură înfrângere, în timp ce Pulev, cu 28 de victorii, dintre care 14 prin KO, a suferit a doua înfrângere din cariera sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

Aproape jumătate dintre dascălii din învăţământul preuniversitar vor să se vaccineze anti-COVID-19

Aproape jumătate dintre cadrele didactice din învăţământul preuniversitar din judeţul Cons…