marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Radu Mazăre, încă 5 ani de închisoare

Radu Mazăre, încă 5 ani de închisoare

de Redacția Dotto
Radu Mazăre

Radu Mazăre a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul Polaris. Fostul primar al Constanței este acuzat de luare de mită și conflict de interese.

Decizia a fost luată de Înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul ”Polaris”, în care Radu Mazăre era cercetat pentru luare de mită și conflict de interese. Iniţial, în martie 2019, Mazăre a primit o condamnare la instanţa de fond de 9 ani şi 10 luni de închisoare, pedeapsă scăzută în apel de instanţa supremă la 5 ani, după ce judecătorii l-au achitat pe fostul primar pentru o parte din infracţiuni.

În dosarul Polaris, Mazăre a fost judecat pentru că a luat mită peste șapte milioane de euro de la omul de afaceri Sorin Strutinsky pentru a-i asigura acestuia din urmă câștigarea unor licitații organizate de Primăria Constanța. Radu Mazăre este în prezent în penitenciar, fiind condamnat la 9 ani de detenţie într-un dosar privind retrocedările din staţiunea Mamaia.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult