vineri, 14 iunie, 2024
Home DOTTO News Radu Mazăre pleacă în Madagascar

Radu Mazăre pleacă în Madagascar

de Redacția Dotto

Radu Mazăre pleacă în Madagascar. Planurile fostului primar au fost dezvăluite de fratele acestuia, Mihai Mazăre. Acesta a spus că deocamdată Radu Mazăre se află în București și că își pune la punct documentele pentru viitoarea plecare. Vă reamintesc, fostul edil a fost eliberat condiționat în urmă cu două zile. La ieșirea din penitenciarul Jilava, Radu Mazăre a fost întâmpinat de soția sa, Roxana, însărcinată în patru luni și de fiul său dintr-o căsnicie anterioară. Radu Mazăre a executat cinci ani de închisoare din cei nouă la care a fost condamnat în două dosare: unul privind retrocedări ilegale de terenuri și unul de pentru abuz în serviciu, luare de mită și conflict de interese, Dosarul Polaris. Imediat ce a ieșit pe poarta penitenciarului Radu Mazăre a declarat că nu mai vrea să aibă de-a face cu viața publică sau politică.

Din Beciul Domnesc, în paradis a comentat astăzi Cristian Hagi declarațiile lui Mihai Mazăre. Bun găsit Cristi. Cel puțin 1 milion de euro ar fi investit Radu Mazăre în Madagascar unde a cerut la un moment dat și azil politic.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult