duminică, 21 iulie, 2024
Home Utilitare RAJA: A fost oprită apa în mai multe zone din Constanța. Vezi dacă ești afectat

RAJA: A fost oprită apa în mai multe zone din Constanța. Vezi dacă ești afectat

de Redacția Dotto
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

Pentru remedierea unei avarii survenite la nivelul sistemului de alimentare cu apă, de pe strada Chiliei din mun. Constanța, echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile, joi, iulie a.c., în intervalul orar 11.00 – 15.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Petru Vulcan – Mircea cel Bătrân – Făgetului – Pictor Ion Andreescu – Panait Cerna – Chiliei – Soveja – Bulevardul Mamaia – Ion Rațiu – Maramureș – Petru Vulcan, cu străzile adiacente și punctele termice din zonă.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”,

au transmis reprezentații RAJA.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult