Atenție, o bună parte a locuitorilor orașului Constanța nu vor avea apă la robinetele în zilele următoare. RAJA va închide robinetele de miercuri, 2 august ora 23:00, până joi, 3 august, ora 13:00. Motivul îl reprezintă lucrările pentru modernizarea rețelei de distribuție a apei potabile.

Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din partea centrală a orașului, perimetrul delimitat de străzile: Călărași – I.Gh. Duca – Avram Iancu – bd. Ferdinand – Mihai Viteazu – Traian – Sulmona – bd. Tomis – Călărași, și punctele termice aferente. În același timp, se va furniza apă cu presiune scăzută în zona Peninsulă – Piața Ovidiu, Mircea cel Bătrân (tronsonul cuprins de str. Decebal și Piața Ovidiu), perimetrul delimitat de străzile Ion Lahovari – Artileriei – Mihai Viteazu – Topraisar – I. Gh. Duca – Castanilor.

Compania de apă le cere scuze consumatorilor pentru disconfortul creat și îi sfătuiește să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care furnizarea apei va fi oprită.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

Rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă, transmite RAJA. „Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții. Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea serviciilor”, adaugă reprezentanții companiei.

Check Also

Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române: avertisment pentru Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie

Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române: decizii ferme pentru menținerea ordinii și lin…