joi, 18 aprilie, 2024
Home Utilitare RAJA: Mai multe localități din județul Constanța vor rămâne fără apă

RAJA: Mai multe localități din județul Constanța vor rămâne fără apă

de Redacția Dotto
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

Pentru a asigura calitatea serviciului de furnizare a apei potabile, RAJA S.A. va efectua operațiuni periodice de întreținere a rezervoarelor destinate stocării apei în perioada 08 – 12 aprilie 2024. Ca urmare, furnizarea apei potabile va fi suspendată temporar în mai multe localități din județ, în intervalul orar 08:00 – 13:00, după cum urmează:

Luni – 08 aprilie 2024: Amzacea;

Marți – 09 aprilie 2024: Pelinu;

Joi – 11 aprilie 2024: Comana;

Vineri – 12 aprilie 2024: Tătaru.

”În această situație, rugăm utilizatorii afectați de aceste lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru necesitățile de bază în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate abonaților, pe care îi asigurăm că echipele noastre de intervenție depun toate eforturile pentru finalizarea lucrărilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile în mod operativ.”

au transmis reprezentanții RAJA

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult