vineri, 14 iunie, 2024
Home Actualitate RAJA prelungește Comandamentul de Urgență

RAJA prelungește Comandamentul de Urgență

de Redacția Dotto
RAJA
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

RAJA prelungește Comandamentul pentru Situații de Urgență până miercuri dimineața, la ora 8:00.

Compania de apă anunță că a luat această decizie în urma avertizărilor de vreme rea de la meteorologi, care estimează că în următoarele 24 de ore în județul Constanța vor cădea precipitații abundente,cantitățile de apă putând acumula izolat până la 80 de litri pe metrul pătrat. Pentru evitarea și limitarea pagubelor, RAJA este pregătită să intervină cu autospeciale tip womă, vidanje, motopompe de mare putere și autoutilitare, iar angajații societății vor depune toate eforturile pentru menținerea serviciilor de alimentare cu apă și de preluare/tratare a apelor uzate. Pentru sesizarea eventualelor avarii, abonații companiei de apă au la dispoziție numărul de telefon: 0241.924.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult