RAJA schimbă conductele pe bulevardul Mamaia

Încep lucrările de schimbare a conductelor de apă pe bulevardul Mamaia, pe porțiunea cuprinsă între Spitalul Militar și Delfinariu. 

Potrivit RAJA, lucrările vor începe din 21 septembrie și se vor întinde până în luna martie 2024. Pentru execuția lucrărilor va fi blocată prima bandă de lângă scuar, pe sensul de mers de la Spitalul Militar spre Delfinariu, urmând ca în dreptul intersecției cu Ciprian Porumbescu, noua conductă să traverseze scuarul, iar lucrările să avanseze pe prima bandă a celuilalt sens de mers, de la Delfinariu spre Spitalul Militar.

Pe cei aproximativ 700 metri,  traficul va fi restricționat pe o bandă, pe tronsoane cu lungimi de până în 200 metri, porțiuni ce vor fi aduse la cotă.

Tot pe bulevardul Mamaia se extinde și o rețea de canalizare. Noua conductă, ce se va întinde pe bulevard de la intersecția cu strada Ion Murgescu până la Spitalul Militar, va fi montată pe banda de parcare, pe sensul de mers de la Delfinariu către Centru și va răspunde necesităților de preluare a apelor uzate, urmare a dezvoltării urbanistice a zonei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Condiții mizere la Târgul de Crăciun din Constanța

Astăzi, comisarii de la Protecția Consumatorilor, sub conducerea președintelui ANPC, Horia…