joi, 18 aprilie, 2024
Home Utilitare RAJA: Se oprește apa în mai multe localități din județul Constanța

RAJA: Se oprește apa în mai multe localități din județul Constanța

de Redacția Dotto

În perioada 01 – 05 aprilie 2024, în intervalul orar 08.00 – 13.00, RAJA S.A. va sista furnizarea apei potabile în mai multe localități din județ. Această întrerupere temporară a furnizării apei este necesară pentru desfășurarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervoarelor destinate înmagazinării apei potabile.

Programul lucrărilor și localitățile afectate sunt următoarele:
    • Luni – 01 aprilie 2024: Căscioarele și Viroaga;
    • Marți – 02 aprilie 2024: Olteni;
    • Miercuri – 03 aprilie 2024: Furnica; 
    • Joi – 04 aprilie 2024: Plopeni;
    • Vineri – 05 aprilie 2024: Chirnogeni.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de aceste lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”

au transmis reprezentanții RAJA

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult