miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate RAJDP promite intervenții prompte

RAJDP promite intervenții prompte

de Ileana Gheorghiu

Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri (RAJDP) Constanța anunță că este pregătită să intervină cu zeci de echipaje pe drumurile din județ în caz de necesitate.

„Urmare a informării meteorologilor de răcire a vremii, RAJDP Constanța vă informează că toate cele cinci secții din județ și cele trei puncte de sprijin, sunt pregătite să acționeze dacă situația o va impune”, a anunțat conducerea regiei.

67 de autobasculante, sărărițe și freze sunt gata oricând să intervină pe drumurile din județ, iar echipele au pregătit și 8.000 de tone de material antiderapant. De asemenea, sutele de angajați ai unității vor fi la dispoziția cetățenilor, mai anunță regia.

„Vor fi la datorie, permanent, 241 de angajați, iar în cazul în care veți întâmpina probleme pe drumurile județene vă stăm la dispoziție”, a mai precizat conducerea Regiei de Drumuri.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult