joi, 18 aprilie, 2024
Home Sport Rapid București învinge CSM Constanța în sferturile play-off-ului de volei

Rapid București învinge CSM Constanța în sferturile play-off-ului de volei

de Redacția Dotto

Sala Sporturilor „Simona Amânar” din Constanța a găzduit aseară, meciul de volei, la masculin, dintre CSM Constanța și Rapid București, din sferturile turneului play-off al Diviziei A1. A fost a doua partidă dintre cele două echipe din această fază, după ce, în primul meci, la București, Rapid (a doua clasată la finalul sezonului regular) se impusese cu 3-1. CSM Constanța (antrenori, Cristian Imhoff și Răzvan Parpală) a intrat pe teren cu gândul de a câștiga și a prelungi astfel disputa într-un meci decisiv, însă și de această data victoria i-a aparținut Rapidului, cu același scor, 3-1, pe seturi 25-18, 23-25, 25-19, 25-16. În urma acestui succes, Rapid București a acces în semifinalele campionatului, în care va întâlni Corona Brașov.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult