Rapid - Farul 2-1 după ce constănţenii au jucat în 10 din minutul 56
Home Sport Rapid – Farul 2-1 după ce constănţenii au jucat în 10 din minutul 56
Sport - Breaking news - duminică 15 noiembrie 2020

Rapid – Farul 2-1 după ce constănţenii au jucat în 10 din minutul 56

Al doilea meci al zilei programat în Liga 2, în etapa a 12-a, a avut loc la Clinceni, acolo unde Farul a întâlnit în deplasare Rapid.

După o primă repriză controlată de către Farul, scorul la pauză a fost 0-0. Cea mai mare ocazie a primei reprize a aparţinut Farului, după ce Măzărache a trimis în bară, în min. 30.

Contrar cursului jocului, Rapid deschide scorul în minutul 57 prin Cătălin Hlisei, dintr-un penalty provocat inexplicabil de către Robert Băjan. La aceiasi fază, fundaşul Farului a fost eliminat, lăsând echipa in 10.

În minutul 76, după o centrare înaltă dintr-o lovitură liberă din stânga, marinarii trimit cu capul în transversală, de acolo mingea ricoșează la Greu, care preia și trage din 4 metri tot în bară. Farul este echipa ghinionistă, trimiţând de două ori mingea in bară în aceiaşi fază!

În acelaşi minut, după un corner executat de către Bîrnoi, Simon Măzărache reia cu capul din 6 metri și înscrie în stânga lui Drăghia.

Când meciul părea că se îndreaptă către o remiză, în minutul 83 Hlistei preia în stânga careului, așează înapoi pentru șutul lui Antonio Sefer, care trage din 20 de metri. Balonul îl lovește în spate pe Cărăruș și se duce cu boltă lângă bara din dreapta portarului constănţean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verifică și

Asociaţia Elevilor din Constanţa acuză Guvernul de batjocură faţă de elevi

Asociaţia Elevilor din Constanţa (AEC), Asociaţia Elevilor din Bacău (AEBc), Asociaţia Ele…