Rapidistele, Crăciunițe pentru o zi

Ocupantele primului loc în competiția internă de handbal au avut parte de un altfel de teambuilding: o ședință foto într-un decor de Crăciun.

Sunt cele mai bune în acest moment în campionatul românesc de handbal, dar pot fi lejer și modele. Jucătoarele de la Rapid s-au relaxat câteva ore la un shooting inedit și au demonstrat că au talent și în fața aparatului de fotografiat.

„A fost foarte frumos, ne-am destins un pic, am glumit…Am avut săptămâni grele, cu multe antrenamente și ne-a prins bine acest fel de teambuilding. Ne-am aranjat, ne-am machiat, ne dorim să arătăm bine, să fim doamne, pentru că mereu suntem în echipament, pe teren, transpirate și lumea ne vede doar așa…”  Oana Lefter, handbalistă CS Rapid București.

Dezinhibate și puse pe glume, rapidistele și membrii staff-ului tehnic s-au amuzat teribil folosind toate accesoriile din dotare, specifice sărbătorilor de iarnă și au mărturisit că ar repeta oricând experiența. Fiind în preajma Crăciunului, fetele și-au pus și dorințe, iar cele sportive au mers, cum era de așteptat, către finalul campionatului. Cea mai experimentată jucătoare a liderului, Oana Lefter, a anunțat că nu va mai continua din vară.

„Rapid cu siguranță va fi în cupele europene, acesta este ultimul an pentru mine, mă voi opri definitiv de această dată, la vară. Mi-aș dori să terminăm pe primul loc, să ieșim campioane!” – Oana Lefter, handbalistă CS Rapid București. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hagi: Noul selecționer al Naționalei “să facă rezultate”

La finalul meciului amical dintre Farul și Dinamo, Gică Hagi și Gică Popescu au vorbit și …