miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate Rapperul Nosfe, membru al trupei Șatra Benz, a murit la doar 37 de ani

Rapperul Nosfe, membru al trupei Șatra Benz, a murit la doar 37 de ani

de Andreea Bălan

Cunoscutul Rapperul Nosfe a murit la vârsta de 37 de ani. Artistul activa atât pe plan solo, cât și în celebra trupă Șatra Benz.

La doar 37 de ani, artistul cunoscut sub numele de Nosfe a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, la doar câteva ore de la încheierea unui concert. Medicii spun că motivul decesului este destul de îngrijorător în rândul tinerilor.

Cântărețul Nosfe ar fi murit în urma unui infarct miocardic, doctorii susțin că afecțiunea aceasta este din ce în ce mai întâlnită în rândul tinerilor, iar numărul persoanelor afectate devine din ce în ce mai mare.

„Acum ne confruntăm cu o mare problemă: infarctul la tineri. Dacă veniți acum la noi pe secție, sigur găsiți trei-patru oameni tineri, cu infarct miocardic, sub 40-45 de ani. În urmă cu 25 de ani, se făceau lucrări de doctorat, studiam acest subiect pentru că era foarte interesant. Acum este o regulă ca un tânăr să facă infarct. Tinerii fac infarct. Punct. Fac infarct mai des decât alte vârste.

Principalul motiv pe care noi îl identificăm printre factorii de risc pe care îl evaluăm este asocierea între fumat, stres cronic, sedentarism, obezitate, un mod de viață neconform cu ceea ce știm la ora actuală că reprezintă un mod de viață corect”, a declarat la DC News prof. Dr. Dragoș Vinereanu, medic cardiolog.

Trupa Șatra Benz a postat pe internet un mesaj pentru ca speculațiile despre moartea artistului să nu mai fie luate în considerare.

„La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează. Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani.

De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv. S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei.”

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în cauză a fost deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Artiştii din România, șocați de vestea tragică

Tot ,mai mulţi artiști români s-au declarat șocați de vestea tragică şi au postat mesaje de condoleanțe pe reţelele sociale, pentru a-și lua rămas bun de la colegul și prietenul lor.

„Sunt în lacrimi. Nu îmi vine să cred… Darius nu mai e cu noi? Imposibil. Avea doar 37 de ani și toată viața în față și energia cât zece oameni. Unul dintre cei mai muncitori și ambițioși artiști pe care i-am cunoscut. Un suflet imens, mereu deschis și recunoscător. Ultima mea discuție cu el pe WhatsApp…Odihnește-te în pace, Unchiule NOSFE”, spune Florin Grozea.

„În situații de genul acesta se termina cuvintele. Multă putere familiei! Condoleanțe! Nosfe, ne vedem dincolo”, a scris si Chef Florin Dumitrescu.

„Ne-am văzut acu 2 seri, şi ieri ți-am cerut piesa aia de o aveam împreună, ca trăseseși strofă la ea şi m-a spart când am auzit-o. nu mai apucăm să o scoatem. Arata-le la îngeri cine-i cel mare G. Te iubesc”, a scris şi Liviu Teodorescu, potrivit Antena3.ro.

Sursă: gandul.ro

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

Articole recente

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult