Home Actualitate Răsturnare de situaţie în cazul atentatului de la Lyon
Actualitate - Breaking news - News - duminică 8 noiembrie 2020

Răsturnare de situaţie în cazul atentatului de la Lyon

Conform AFP, la două zile după atentatul din Nisa, aproape toată lumea s-a temut de un nou atac împotriva religiei creștine, dar focurile de armă trase săptămâna trecută asupra unui preot ortodox grec în Lyon nu aveau nicio motivație religioasă, ci o relație de adulter: soțul înșelat și-a recunoscut faptele.

„S-a dovedit că era soțul unei femei care întreținea o legătură cu victima”, a afirmat sâmbătă seara procurorul de Lyon, Nicolas Jacquet, care a adăugat că ancheta efectuată de poliția judiciară „va continua pentru a stabili mobilul și derularea exactă a faptelor”. Magistratul a precizat că „pista teroristă este definitiv îndepărtată”.

Victima, grav rănită la abdomen și torace, a fost împușcată de două ori cu o pușcă cu țeava tăiată, a ieșit marți din comă, după ce a fost operată. Audierea sa de către anchetatori a condus la arestarea agresorului, vineri.

Potrivit cotidianului Le Parisien, victima ar fi fost cea care a orientat anchetatorii spre soțul gelos. Preoții ortodocși nu depun jurământul celibatului.

Soția suspectului, o rusoaică de 30 de ani, a fost interogată și a confirmat adulterul, potrivit ziarului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Turiștii din Mamaia, limitați la maximum trei ore de plajă de noul regulament al parcărilor

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a postat, în această seară, pe pagina de Facebook, nou…