joi, 13 iunie, 2024
Home DOTTO News ,,Rățușca cea urâtă”, la Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești

,,Rățușca cea urâtă”, la Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești

de Redacția Dotto

Magia poveștilor pentru copii la “Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești”. Un moment inedit al festivalului îl constituie spectacolul „Rățușca cea urâtă”, o adaptare fermecătoare după povestea clasică a lui Hans Christian Andersen. Într-un decor plin de candoare, micii spectatori vor fi purtați într-o ogradă animată de rățuște, găini, gâște, curcani și alte personaje fascinante. Ei vor trăi alături de micul boboc de lebădă, clocit de o rață, o aventură plină de învățăminte și emoție. Povestea vorbește despre curaj, acceptare și descoperirea propriei identități, într-o lume în care aparențele pot înșela.
Micuții spectatori vor dansa pe ritmurile muzicii vesele, vor întâlni personaje simpatice precum Rața-mamă, Țața, și motanul cosmopolit Timotei, și vor învăța generozitatea de la pescarul cel milos.
Intrarea la spectacol este liberă, așa că nu ratați această ocazie de a vă bucura împreună cu cei mici de o poveste de neuitat!

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult