marți, 16 aprilie, 2024
Home Actualitate “Rățușca cea urâtă”, spectacol gratuit în Piața Ovidiu

“Rățușca cea urâtă”, spectacol gratuit în Piața Ovidiu

de Andreea Bălan

Sute de copii au venit la finalul săptămânii trecute în Piața Ovidiu, pentru a se bucura, de spectacolul Rățușca cea urâtă.

Piesa a fost pusă în scenă de către actorii Teatrului ”Căluțul de Mare” și a putut fi urmărită gratuit cu ocazia Zilelor Constanței. Într-un decor domestic, plin de candoare, o ogradă cu rățuște, găini, gâște, gâscani, curcani, micuții au descoperi una din cele mai frumoase povești ale lui Hans Christian Andersen.

Ei l-au însoțit pe micul boboc de lebădă, clocit de o rață în drumul său către adevărata sa identitate. Copiii i-au descoperit, de asemenea, în timpul spectacolului și pe Rața-mamă, pe Țața, care danseză în ritmul unei muzici vesele și antrenante, pe motanul „cosmopolit” Timotei și pe dulăii fioroși. Alături de micuțul boboc de lebădă, cei mici învață o pildă extrem de folositoare: uneori aparențele pot înșela.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult